در حال بارگذاری ...
...

نمایش "دو دلقک و نصفی" به نویسندگی جلال تهرانی و کارگردانی وحید آقاپور در بخش پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی بیبست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.

نمایش "دو دلقک و نصفی" به نویسندگی جلال تهرانی و کارگردانی وحید آقاپور در بخش پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی بیبست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.

مهر: نمایش "دو دلقک و نصفی" به نویسندگی جلال تهرانی و کارگردانی وحید آقاپور در بخش پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی بیبست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.

وحید آقاپور که این اثر جلال تهرانی را برای پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود در دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر ارائه داده است، درباره این اجرا گفت: "در این نمایش سه شخصیت ویتو، منشی و رئیس وجود دارد و داستان آن در مورد استخدام یک نابغه (ویتو) در یک شرکت و ماجراهایی است که در ارتباط با او، خانم منشی و آقای رئیس رخ می‌دهد."

وی افزود: "نمایش "دو دلقک و نصفی" نیز مانند دیگر نمایشنامه‌های جلال تهرانی نگاه و زبان طنز با دید انتقادی به موضوعات اجتماعی دارد و پایان غم‌انگیز نمایش با پایان غم‌انگیز ویتو شخصیت اصلی درهم آمیخته است."

آقاپور همچنین تصریح کرد: "این نمایش که قرار است در بخش پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا شود، از طرف هیأت علمی دانشکده سینما تئاتر انتخاب شده است و استاد راهنمایش در این پایان‌نامه دکتر سعید کشن فلاح بوده است."

وحید آقا پور، امیر قنبری و نسرین نصرتی بازیگران این نمایش هستند، بابک میرزاخانی آهنگسازی نمایش را به عهده دارد و دستیار کارگردان و طراح لباس مریم داننده و طراح پوستر و بروشور مازیار تهرانی است.

بخش پایان‌نامه‌های برتر دانشجویی یکی از بخش‌های جدید بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر است که امسال به جشنواره اضافه شده است.